• banner
 Tasmania Holland Village-TAS, Australia

Тасманиа Холланд Виллаж-ТАС, Австрали

Чулуутай, салхи шуургатай өмнөд эрэг рүү харсан; Энэ байшин нь хүрээлэн буй орчинтойгоо зохицож, цаг агаарын нөлөөг багасгахын тулд ландшафтад үүрээ засдаг. Энэхүү байшин нь газар, далай тэнгистэй нягт холбоотой, бага нөлөөтэй байшинг хүсч байсан дөрвөн хүний ​​гэр бүлийн амралтын газар юм. Загварын шийдэл нь энгийн "шаантаг" хэлбэрийн геометрийг ашиглан уулын энгэрийг дууриаж, харааны нөлөөллийг бууруулахын тулд эрэг дээрх байгалийн хотгорт орно. Эргийн ойролцоох экологийн талаархи тодорхой ойлголт нь байшингийн дизайнд ихээхэн нөлөөлсөн. Эргийн ойролцоох шавьжны амьдрах орчныг алдахгүйн тулд устаж үгүй ​​болох аюулд өртсөн насанд хүрээгүй Чиноок хулд загасны нэн чухал тэжээл болох эх ундарга, ганд тэсвэртэй ургамлаар ургуулсан цэцэрлэгийн дээврийг ашигласан болно. Энэхүү угсралт нь барилгын ажилд алдагдсан ургамлын ул мөрийн 90 гаруй хувийг орлодог.